| dictionar de vise! | |
|
+3Ilona nanabebe -Georgiana mama4you - Simona 7 participan?i |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mama4you - Simona Admin
Numarul mesajelor : 11631 Varsta : 43 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : copiii Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Apr 23, 2008 10:33 am | |
| abis (cazand in el) abur ac (intepandu-te) - cosand cu el - mai multe ace la un loc accident de avion - de vapor - de masina actor albina pe o floare albina intepandu-te adio (ca iti iei) alergare altar alune ata alba - neagra - albastra - rosie aor (faci) animale (te ameninta) - inconjurat de ancora apa limpede - curgatoare - tulbure arbore verde - inalt - uscat arma (cumparand) - vanzand argint arici ascensor aspirator automobil aur (stralucind) - furand - monede numarand avocat pledand |
|
| | |
|
|
nerealizarea unor planuri apropiate semn rau, nemultumire, neintelegeri cu familia iti fac necazuri dusmanii spor la munca succes rapid in munca vei primi o veste buna faci un drum neasteptat in curand vei fi solicitat fizic vei fi amagit de o persoana iubita persoana iubita te dezamageste complimente false din partea unor necunoscuti bucurie in afaceri si sufleteasca va asteapta drumuri lungi va asteapta zile frumoase seceta si neliniste sufleteasca vesti bune de departe plangi dupa cineva apropiat vei avea o paguba curand te indragostesti, si iubirea iti e impartasita certuri multe si necazuri vesti de la prieteni bazeaza-te pe vechii prieteni dorintele ti se vor implini te vei imprieteni cu un om tanar desi invidiat de dusmani, afacerile iti merg din plin suparare, necazuri, boala bogatie neasteptata avansare la serviciu ghinion in afaceri povesti dubioase in care vei fi amestecat un om important se intereseaza de tine zgarcenie a ta sau a celor din jur un drum lung cu multe peripetii multumeste-te cu micile succese, pentru cele mari nu e momentul feriti-va de dusmani calatorie sigura si folositoare risipa peste masura suparare cu un om pe care il iubesti urmeaza o perioada de lipsuri urmeaza incurcaturi si necazuri |
|
| |
|
| |
mama4you - Simona Admin
Numarul mesajelor : 11631 Varsta : 43 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : copiii Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 07/03/2008
| baba - garbovita - la hora - moarta - vazand bac bagaj baie - costum - curatand - facand - facand la picioare - in cada - in apa limpede si rece - in apa murdara - in balta, lac, rau baioneta bal - dansant - in toi - mascat - sala de - vazand - sfarsitul unui balamale balanta - vazand - utilizand balaur - cu care vorbesti - cu multe capete balansoar - leganandu-te balcon - cu flori baldachin balega - murdar de - uscata balon banana - mancand banca - de lemn - de biserica - de fier - de piatra banca finante - iesind cu bani din - depunand - jefuita - nu se returneaza banii - bancher banchet - participand - prezent la bandit - daca il alungi - daca te ataca - invartind arma bani - acumuland - dand - aruncand - bancnota - cineva furand - cheltuind - datorand - dand bancnota - dand moneda - falsi - furand - gasind pe drum - in gramada - imprumutand - in sac - numarand - pierzand - salvand - zornaind barca - avand - calatorind - intrand in port - pe apa - pe lac - pe pamant - plutind - rasturnata - scufundandu-se - stand in barza - in cuib - in zbor - pe camp - in card basma baston - sprijinindu-te in batista - alba - colorata - de matase - neagra bazar - a merge la bazin - cu apa - intri in bacanie baiat - mancand - mic - jucandu-se - rebel balarie balegar barbat - atingand - batran - brunet - inselat - in puterea varstei - mai multi - onest - sanatos - scund - schiop - tanar te visezi barbat fiind fem. barbier - pe cineva - tu te barbosi barfi - cineva te - tu barfesti batator batran batrana - trei batrane - una singura - vrajitoare bat - a lovi cu bautura - band - a mirosi - primind batlan beat - femeie - visand ca esti beci curat - murdar behait - de oaie bej belitor (macelar) bere - amara - band - blonda - neagra - halba - tulbure beteala beton bibelouri - cumparand - de cristal Biblie - deschisa - jurand pe bici pocnind din purtand bila bilet biliard - ca joca cineva - tu jucand - minge de bijutier |
|
|
| | |
|
|
belsug, avutie vreme rea afli o stire mincinoasa ploaie vreme schimbatoare schimbare de situatie sau domiciliu calatorie grabnica obligatorie bucurie mare sensibilitate psihica idei lucide bine exprimate petrecere cu cearta entuziasm sanatate sanatate pericol imediat fericire junghi, rascoala durere de cap, calatorie grea voiosie legatura amoroasa suparare, tristete, imprejurari proaste din cauza unor oameni vicleni, evita ipocrizia probleme emotionale primesti o mostenire relatie amoroasa ascunsa mahnire profunda afacere juridica inselatorie din partea prietenilor limpezirea unor situatii farmece dispretul celor din jur vizita unui om insemnat iti va aduce averi fereste-te de dusmani boala onoruri care trec, succes, receptiviate la parerile altora placuta surpriza curand glorie, protectie noroc mare noroc belsug, ieftinatate agitatie, nervozitate bucurie instincte sexuale castig modest propunere rau voitoare casatorie indoiala nejustificata castig insemnat prevestire rea situatie favorabila lipsa de curaj in viata vizita neasteptata a unui prieten situatie de compromis intrunire importanta placere spirituala prieteni noi, clipe placute rivalitate in dragoste vei avea o mare avere vei deveni sarac onoruri, bogatie pericol intemeiat lacomie lacomie perioada de prosperitate mici necazuri iti aduc neplaceri castiguri, bucurii exagerari in sentimente de dragoste venituri mari reluarea unei vechi relatii perioada de prosperitate neplacere, intristare mari greutati josnicie scapi de necazuri onoare grija suparare, nemultumire vei ajunge bogat in curand, castig la carti sperante spulberate griji pentru bani suparare mare moarte, pericol fiul tau face datorii afaceri reluate munca rodnica semn bun, casatorie esti stimat de amici si de oameni scaparea unei sanse bune dominarea unei situatii vesti importante necazuri, dusmanii bucurie mare schimbare in rau botez, nunta probleme in familie pregateste-te pentru nunta vesti placute drum scurt sanatate pierderi in afaceri, boala necaz, cearta intalnire placuta nefericire esti indragostit doliu manie, prudenta hotarare grabita
apropiere a fericirii te implici in orice situatie stare de calm
sentimente curate mahniri sufletesti bucurii afacerea urgenta trebuie terminata cat mai repede confuzii, dificultati dezonoare sperante zadarnice iti tii promisiunea confidente lingusire iti asumi o ras izbanda glorie onoare ai parte de licruri bune la serviciu cariera plina de satisfactii cucerire placere invidie autoritate dominatoare, prieteni deosebiti de satisfacut inselaciune, pierdere de timp vei fi provocat nesiguranta priogonire, urmarire
esti aclamat si respectat acorzi prea multa atentie cearta intelepciune, sfaturi bune, plata muncii si a virtutii bogatie, fericire, intelegere schimbare in viata temeri nejustificate alergi dupa un proiect care se va indeplini cu foarte mult greu neintelegerile pot duce la certuri sanatate slabiciune de caracter nenorocire placere intensa, de scurta durata triumf peste piedici norocul prietenului tau reusita, succes vei fi insultat sanatate prosperitate alarma pentru tine noroc in depasirea problemelor dificultati viata simpla fara impotriviri amicitie imbolnavire, suparare nesiguranta in castig profit, osteneala cu folos primesti o scrisoare venituri mari petrecere cu prietenii necaz casatorie norocoasa succes in afaceri si stabilitate
necazuri si in dragoste onestitate intelepciune vesti bune viitor fericit necazuri pricinuite de o ruda bani lux, caracter usuratic viitor nesigur curaj in depasirea starilor proaste afacere indoielnica, folos nesigur, calatorie fortata mari benficii in afaceri treci usor peste necazuri obstacole ce trebuiesc depasite cineva are nevoie de sfat si ajutor |
|
| |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| cadavru cafea gustand cal alergand - pascand calugar - calugarita canar cantand capra caracatita cartofi cartus casa arzand - ruinata - in constructie castel castraveti caprioara carabus ceas ceapa taind - mancand cearta - cu un prieten ceara galbena ceata cer rosu - senin - cu stele cerb alergand cercel purtand - vazand cersetor cersind vazandu-te cerneala cheie rasucindu-se |
|
|
| | |
|
|
semn de viata lunga semn de umilinta petrecere si castig suparare mare pentru o paguba mica fereste-te de accidente asteapta-te la tulburari sufletesti vei trece greu peste neplaceri economii, dar vor fi si neplaceri vei primi vizite neplacute necaz de boala vei primi o veste buna ingrijorare mare vei avea mari necazuri in familie imbelsugare vei avea o aventura musafiri neasteptati cu vesti bune vesti bune si noroc in dragoste vei fi cautat de prieteni buni fericire sigura suparare mare neplaceri din partea rudelor o veste neplacuta vesti bune te vei lasa pacalit foarte usor vei fi pagubit in afaceri tulburari si nelinisti liniste sufleteasca si prietenie statornica insomnie si oboseala vei atinge scopul propus vei pleca in calatorie castig la joc de noroc pace si liniste castig neasteptat, noroc in afaceri dai dovada de credinta si supunere reusita in afaceri |
|
| |
|
| |
Ilona mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 9856 Varsta : 43 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Acum copilul Stare de spirit : bunicica Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Dum Mai 11, 2008 1:10 am | |
| La mine visele ce le am inspre zi de post(miercuri,vineri) se adeveresc...am observat asta de multe ori... | |
|
| |
alina diana mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 7935 Varsta : 45 Localizare : targoviste romania Joburi/Distractii : de toate Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Dum Mai 11, 2008 1:15 am | |
| n-am tinut niciodata cont!!!!!! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 9856 Varsta : 43 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Acum copilul Stare de spirit : bunicica Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Dum Mai 11, 2008 1:29 am | |
| Mi s-a intamplat chiar vinerea asta...am visat ca umblam pe niste coclauri si era noroi-ceea ce inseamna boala,necaz-si mai eram cu un tovaras bun de al sotului...dim ii pov sotului si ii zic:ce cauta ala in visul meu? Ca mai tarziu sa-l sune pe sot sa-i zica ca si-a rupt mana in doua locuri si k e la spital i-o pune in gips...atunci mi-am dat seama de ce l-am visat... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 7935 Varsta : 45 Localizare : targoviste romania Joburi/Distractii : de toate Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Dum Mai 11, 2008 1:04 pm | |
| ce chestie??????? mie mi-ar fi frica sa stiu ca trebuie sa se intample ceva!!!!!! | |
|
| |
Carmenush Moderator si mamic avansat
Numarul mesajelor : 455 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : forumitul Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Dum Mai 11, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Mai 14, 2008 10:04 pm | |
| Multumim,Carmen!!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Joi Mai 15, 2008 1:16 pm | |
| m-am uitat e misto!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Vin Mai 16, 2008 11:46 pm | |
| Daaaaaaa...si eu m-am uitat putin.... | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Mai 21, 2008 10:18 pm | |
| postasem si eu o adresa....sau informatii...dar bravo carmen..m-am uitat..e super tare.... ilona..sa zici ca nu crezi in vise?!!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Mai 21, 2008 11:34 pm | |
| mai bine nu cred!!!!!!!!!!! decat sa visez si sa stiu ca o sa se intample cava,mai bine lipsa!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Mai 21, 2008 11:40 pm | |
| e.........visele prevestesc ceva! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mier Mai 21, 2008 11:58 pm | |
| mi-e frica!!!!!!!!! mai bine nu stiu!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: dictionar de vise! Joi Mai 29, 2008 5:11 pm | |
| cum crezi tu! eu cred in semnele date de vise... | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Joi Mai 29, 2008 6:24 pm | |
| intr-un fel e bine,dar intr-un fel e rau!!!!!!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: dictionar de vise! Lun Iun 09, 2008 9:50 pm | |
| asa este! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Mar Iun 10, 2008 12:46 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Joi Iun 19, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: dictionar de vise! Sam Iul 12, 2008 5:01 pm | |
| ce mai visati mai fetelor? | |
|
| |
ely-lenuta mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 11505 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : plimbarea si shoppingul Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 18/03/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Lun Aug 11, 2008 10:17 pm | |
| pai de toate .........eu nu prea tin minte tot ce visez noaptea! | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Joi Aug 21, 2008 9:40 pm | |
| | |
|
| |
ely-lenuta mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 11505 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : plimbarea si shoppingul Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 18/03/2008
| Subiect: Re: dictionar de vise! Vin Aug 22, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: dictionar de vise! Vin Aug 22, 2008 9:15 pm | |
| SI EU VISEZ TOATA NOAPTE...DE AIA MA SI TREZESC UNEORI ASA OBOSITA DE PARK-S BATUTA... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: dictionar de vise! | |
| |
|
| |
| dictionar de vise! | |
|