MAMA4YOU ALATURI DE TINE DIN PRIMA CLIPA

Tara, tara vrem ostasi! Mamici in postnatal... Uniti-va!
 
ForumAcasaPortalGalerieCautareInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 ce ati mai facut de papa?

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Mier Apr 02, 2008 10:53 pm

noi nu le avem cu carnea de vita-si Mihai care seamana cu mine,prefera ciorba de zarzavat in locul celei de vita danseaza
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Mier Apr 02, 2008 11:49 pm

noi le avem cu de toate! papa sa fie!


_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Mier Apr 02, 2008 11:55 pm

Bravo Seby...asa cresti mare...bravo ma oftic cu carnea de vita ca pana in februarie a papat si dintr-o data nu i-a mai fost pe plac....
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Joi Apr 03, 2008 12:18 am

pai a venit primavara.............omul s-a facut vegetarian!

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Joi Apr 03, 2008 12:23 pm

lol! macar asa decat deloc bebe
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Joi Apr 03, 2008 11:23 pm

asa e.............. intrebare

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Joi Apr 03, 2008 11:34 pm

azi am facut ciulama de ciuperci su mamaliga pentru prima data si chiar a iesit buna foame
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:25 am

Foarte frumos...........si delicios...........prima data intotdeauna iese mancarea mai buna!

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 12:23 pm

mama4you - Simona a scris:
Foarte frumos...........si delicios...........prima data intotdeauna iese mancarea mai buna!
thanks thanks thanks

azi nu stiu ce sa fac,ca e post...vre-o idee?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 12:58 pm

500 g Paste
500 g Rosii micute(Cherry)-o treime se lasa întregi,partea cealalta se taie pe jumatate
1-2 vinete mai mici -taiate cubulete
2 capatîni de usturoi proaspat(se poate înlocui cu 3-4 catei de ustroi)
4-5 ardei-grasi copti ,decojiti si taiati feliute
ulei de masline
frunze de basilikum
frunze de oregano
sare,piper,chilli uscat macinat Vinetele si ardeii la prajit -se lasa sa se rumeneasca destul de binisor.
Prajiti usturoiul cu vinetele,capata o aroma super .
vinetele trebuie prajite bine,dau un gust excelent salatei
rosioarele(Cherry Tomate) ..o parte mare se taie pe jumate,cîteva se lasa întregi
Toate legumaraiele se amesteca împreuna ,inclusiv verdeata,se sareaza si pipereaza dupa gust.Se poate adauga si chilli uscat,noua ne place putin iute
Se pun legumele peste pastele scurse de apa ,se amesteca si se lasa la racit.Se pun la frigider pentru 2-3 ore,sau mai mult.Înainte de a servi,se mai mesteca o data în casttron.Daca doriti ,puteti adauga cubulete de mozzarella.
..sau o serviti pe felii de mozzarella.

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:08 pm

rusine frunze de basilikum...ce-s astea?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
nanabebe -Georgiana
Moderator si mamic avansat
Moderator si mamic avansat
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 728
Varsta : 36
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : foarte buna
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:10 pm

uau!!!!!!!!cite feluri de papa ptr post! .........dar eu nu tin dinti asa ca am facut ciorbita de perisoare si piftele cu sos!
iata ciorbita!

si chifteleutele inainte sa le pun in sos dinti







nana nu mai posta poze imense..........micsoreaza-le inainte! labartezi forumul!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:16 pm

ma voi vreti sa ma ispititi.....???????nana ma omori cu zile...ciorba de perisoare...preferata mea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
nanabebe -Georgiana
Moderator si mamic avansat
Moderator si mamic avansat
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 728
Varsta : 36
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : foarte buna
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:20 pm

regret dar mama a facut ciorba de stevie!o bunatate!si dinasta poti papa si tu ........
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 1:30 pm

asa da.... :multumesc:
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:06 pm

bravo BUSUIOC
Ocimum basilicum



Alte nume

  • Engleza: Basil, Basilie, Sweet Basil
  • Franceza: Basilic, Basilic commun, Herbe royale
  • Germana: Basilikum, Basilienkraut, Königskraut
  • Italiana: Basilico
  • Spaniola: Alfábega, Albahaca, Albacar

Partea folosita
Frunzele, desi, in mod frecvent, se recolteaza intreaga planta (partea aeriana).
Semintele de busuioc sunt folosite in Thailanda ca agent de ingrosare, dar nu au aroma frunzelor


Familia de plante
Lamiaceae (familia mentei).

Descrierea plantei si cultivare
Busuiocul este o planta anuala si se prezinta ca o tufa cu frunze lucioase, de obicei verzi, dar care pot fi si de culoare rosu-vinetie, de forma alungita, cu o aroma deosebita. Poate ajunge la inaltimea de 60 cm. Semintele sunt lunguiete, de culoare maro-portocalie, acoperite cu o pielita subtire, inchisa la culoare, aproape neagra. Florile sunt adunate sub forma de ciorchine si au o culoare lila-albastrie.
Cel mai bun sezon pentru recoltare este inainte ca planta sa infloreasca. Frunzele de busuioc isi pierd in buna masura aroma la cateva saptamani dupa ce se usuca, asa ca este indicat sa se foloseasca atunci cand sunt proaspete.
Busuiocul este foarte sensibil la frig, deci nu trebuie plantat prea devreme. De asemenea, creste foarte bine in conditii organice, deci patul de compost trebuie pregatit inainte de plantare.


Descrierea condimentului
Frunzele proaspete de busuioc au o aroma puternica si caracteristica, ce nu se poate compara cu a altui condiment, desi se regaseste, pe undeva, in aroma ienibaharului. Pe langa tipul de busuioc mediteraneean, cunoscut europenilor, mai exista o serie intreaga de alte varietati, multe dintre ele hibrizi, cu diferite arome.
Busuiocul indian are o aroma intensa, cumva iute, iar in Thailanda exista o varietate cu o aroma de lemn dulce. Mai exista varietati de busuioc camforat, busuioc anason, busuioc scortisoara, si busuioc mexican care are o aroma complexa, foarte placuta cu un usor parfum de anason. Alte varietati sunt caracterizate prin aroma lamaioasa. Speciile perene de busuioc din Africa si Asia au ajuns abia recent pe piata de condimente vest-europeana. Ele au o aroma foarte puternica, dar mai putin placuta; hibrizii acestora cu busuiocul mediteraneean, o inovatie relativ recenta, o aparitie noua cu un parfum nou, se bucura de o popularitate in crestere.


Intensitatea gustului: 0

Pregatire si depozitare
Cel mai bun timp pentru recoltare este inainte ca planta sa infloreasca. Frunzele se usuca intinse pe suprafete plane, sau atarnate. Dupa ce s-au uscat, se stocheaza in containere inchise ermetic, la intuneric si racoare.
Toate varietatile de busuioc au in comun faptul ca frunzele uscate sunt mult mai putin aromate decat cele proaspete; congelarea frunzelor proaspete este cea mai buna metoda de stocare.


Origine
Se pare ca busuiocul a fost cultivat prima data in India. Astazi, este cultivat in multe tari asiatice si mediteraneene. Cei mai mari exportatori pe piata europeana sunt Franta, Italia, Grecia, Marocul si Egiptul. Statul California (USA) are de asemenea o productie importanta.
Etimologie

Numele busuioc provine din grecescul “basileus” care inseamna “rege”, datorita aromei sale extraordinare. Numele busuiocului are aceeasi sursa in multe limbi europene, cu toate ca exista unele variatii: “basilika” in islandeza, “vasilki” in rusa, “bozilok” in albaneza, “bazsalikom” in maghiara, “bazalka” in ceha, “baseli” in provensala, “basilia” in basca, “busuioc” in romana,“vasilikos” in greaca moderna. In epoca coloniilor, denumirea a fost transferata si in cateva limbi africane, cum ar fi “besobila” in amharica.
Cuvantul grecesc basileus inseamna in general “conducatorul poporului”. Numele francez
“herbe royale” si cel olandez “koningskruid” provin din aceeasi sursa (ambele insemnand iarba regala).
Denumirile iberice ale busuiocului, “albahaca” in spaniola, “alfabrega” in catalana si “albaraka” in basca sunt imprumuturi arabe, din forma araba originala “al-habaqa”. In limbile arabe de astazi, habaq a devenit rar folosit, inlocuit fiind de “raihan” care are rude in multe alte limbi orientale, cum ar fi “rezhan” din limba turca, “rehan” din ebraica, “rehani” din georgiana, “dhaihan” din limba curda si “rihan” din farsi.
Denumirile indiene pentru busuioc, “tulsichettu” in telugu, “tulasi” in tamil si “tulsi” in hindi deriva toate din sanscritul “tulasi”.Utilizari culinare
Busuiocul mediteraneean este unul dintre cele mai apreciate condimente, indispensabil pentru bucataria din zona. Este extrem de popular in Italia, Franta, Grecia si Spania. Dat fiind ca aroma sa este distrusa prin gatit, frunzele de busuioc tocate sunt presarate peste mancarea calda, inainte sa se serveasca.
O reteta tipica si faimoasa este insalata caprese (salata de Capri), in care peste rosiile taiate felii se adauga mozzarella si frunze de busuioc, asezonate cu ulei de masline. Daca rosiile nu sunt destul de aromate, la salata se adauga aceto balsamico. Insalata caprese a devenit din ce in ce mai populara inafara Italiei, fiind o perfecta gustare de vara.
Binecunoscutul pesto alla genovese este o specialitate din Liguria, o regiune din nord-vestul Italiei. Se prepara din frunze proaspete de busuioc, ulei de masline, nuci de pin, parmezan si usturoi. Pe langa gustul excelent, pesto este eficient in conservarea busuiocului, chiar si necongelat. Din pacate, pesto se oxideaza foarte repede in contact cu aerul: se coloreaza maroniu si isi pierde aroma.
In sudul Italiei se prepara asa numitul red pesto (din rosii uscate la soare, ardei iute, ulei de masline, parmezan, nuci de pin si busuioc) care este mult mai stabil la oxidare.
In bucataria italiana busuiocul este adesea combinat cu rosii, masline, capere si usturoi. El este mai putin folosit pentru carne, oregano fiind preferat in acest scop.
In Asia, busuiocul este foarte popular in Vietnam si Thailanda. Toti cei care au vizitat Bangkok-ul si care au incercat bucataria locala nu vor uita probabil extraordinara aroma ce emana din aproape fiecare bucatarie. Gustul busuiocului thailandez este destul de diferit de cel al busuiocului european: bucataria thailandeza este probabil singura care foloseste trei feluri diferite de busuioc, fiecare cu scopul sau culinar foarte precis stabilit.
Busuiocul thailandez dulce (“horapha”) are o fascinanta aroma de anason, cumva asemanatoare cu a tarhonului, dar mai intensa. Aroma se pierde la gatit. Planta se presara peste bucate imediat inainte de servire.
Busuiocul thailandez sfant (“krapao”) are un gust iute si piparat. Este folosit adesea in stir-fry, dat fiind ca are nevoie de gatit ca sa isi dezvolte aroma.
A treia varietate de busuioc thailandez, cel lamaios (“manglak”) are o aroma de lamaie verde si este consumat mai mult ca garnitura pentru peste.
O alta varietate interesanta de busuioc este copacul de busuioc, cunoscut in regiunile tropicale din Africa si Asia, care are o aroma puternica de cuisoare, chiar mai iute decat acestea. La o cratita de mancare se foloseste doar una sau doua din frunzele sale mari. Este folosit la aproape orice fel de mancare, cu sau fara carne, dar cea mai raspandita utilizare este in mancarurile din carne gatita cu vin rosu.

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:06 pm

am dat raspunsul, e ok?

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:15 pm

k..... thanks thanks thanks
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Ilona
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 9856
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Acum copilul
Stare de spirit : bunicica
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:29 pm

intrebare Vroiam sa spun de la cine mancam????????
Eu am facut o mancare simpla dar foarte gustoasa...mie imi place...mancarica de cartofi de post..

_________________
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Ilona
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 9856
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Acum copilul
Stare de spirit : bunicica
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:32 pm

Mai tarziu o sa fac fasole batuta...am pliculet instant de praf de fasole...simplu,rapid si bun dinti

_________________
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 3:48 pm

bravo


_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 4:42 pm

hai ca pana la urma am facut si eu papa bun-ghiveci in care am pus ceapa,carofi,praz+legume de la punga,la sfarsit suc de rosii,apoi am condimentat cu delikat,basilikum dinti (am citit si eu pe pachetel...),oregano,piper ...si la sfarsit marar...yam...pofta buna!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 4:48 pm


_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
mari_25ro - mariana
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator


feminin
Numarul mesajelor : 4961
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Joburi/Distractii : Mihai....si calculatorul
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 4:49 pm

ras
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mama4you - Simona
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11631
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : copiii
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 07/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   Vin Apr 04, 2008 5:15 pm

tu esti bucatareasa foame eu fomista!

_________________



Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mama4you.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: ce ati mai facut de papa?   

Sus In jos
 
ce ati mai facut de papa?
Sus 
Pagina 2 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMA4YOU ALATURI DE TINE DIN PRIMA CLIPA :: Bucataria lui mami - retete, meniuri :: Papa bun... Yami... yami-
Mergi direct la: