MAMA4YOU ALATURI DE TINE DIN PRIMA CLIPA

Tara, tara vrem ostasi! Mamici in postnatal... Uniti-va!
 
ForumAcasaPortalGalerieCautareInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 A opta minune a lumii!!!!!!

In jos 
AutorMesaj
Ilona
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 9856
Varsta : 38
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Acum copilul
Stare de spirit : bunicica
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: A opta minune a lumii!!!!!!   Sam Ian 31, 2009 10:03 pm

Care credeti k este aceasta a 8-a minune????? lol! lol! lol!
Tigara Electronica
Ce este Țigara Electronică?
Un instrument care vă ajută să vă lăsați de fumat!

E-Țig, adică „Țigara Electronică” este un instrument care vă ajută să vă lăsați de fumat, cu ajutorul căruia puteți alege modul cel mai practic dintre soluțiile utilizate în prezent pentru a renunța la fumat.
Dispozitivele sunt complet automate, iar Dumneavoastră aveți nevoie doar de un acumulator încărcat pentru a le folosi.-


Țigara Electronică funcționează pe baza unui acumulator, fumatul fiind la fel ca si în cazul unei țigări obișnuite, „ea emitand fum (abur de apă) în timpul aspirării si se va aprinde un led la capătul produsului pentru a imita jarul.
Intensitatea poate fi reglată cu ajutorul
Intensitatea poate fi reglată cu ajutorul patroanelor înlocuibile. Nicotina va ajunge în 7-10 secunde in plămâni, și, în afara faptului că dispozitivul nu emite substanțe nocive, vi se va părea că fumați o țigară obișnuită.
Produsele care ajută la renunțarea la fumat – țigară, țigară cu portțigaret, trabuc și pipă - pot fi cumpărate acum și în România, ca si in numeroasele țări dezvoltate ale lumii.

Țigara Electronică, E-Țig este un produs de calitate, cu design Art Deco.
Componentele mai importante: patron înlocuibil, pulverizator și un acumulator de litiu-ion reîncărcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncărcat de la rețea, sau cu ajutorul unui încărcător auto și încărcător USB.
Aceasta este o invenție minunată cu ajutorul căreia putem fuma oriunde, inclusiv în locurile unde fumatul este interzis, de ex. in avion, în sălile rezervate nefumătorilor din restaurante, s.a.m.d.…

Patronul conține nicotină, dar nu poluează mediul înconjurător, nu există fumat pasiv, și, în mod natural, nici noi și nici oamenii din jur nu vor trebui să inhaleze acele mai mult de patru mii de substanțe nocive produse în timpul arderii, printre care si monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul, plumbul,…
Mai mult, patroanele sunt reîncărcabile cu E-Liquid, astfel Dumneavoastră veți putea fuma la jumătate din prețul unei țigării obișnuite.

De ce să alegeți produsul E-Țig?
1. Emite un abur nedăunător, pe care organele senzoriale îl vor percepe ca fiind o țigară obișnuită, satisface foamea de nicotină, dorința de a fuma, asigură ritualul obișnuit de fumat.
2. Are mai puține dezavantaje, nu pune în pericol sănătatea Dumneavoastră și nici a oamenilor din jur.
3. O puteți utiliza oriunde, în locurile unde fumatul este interzis.
4. Cu ajutorul bateriei reîncărcabile, veți putea fuma oriunde, timp de mai multe ore.
5. Nu conține monoxid de carbon, dioxid de azot, cianură de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc.
6. Se elimină fumatul pasiv, creând astfel un mod sănătos de a fuma.
7. Este soluția ideală pentru a fuma în locuri unde fumatule este interzis, în societate.
8. Are un aspect elegant, un design fin, întruchipând țigara secolului douăzecișiunu. Anumite produse pot fi comandate cu înveliș de aur de 24 de carate, un la preț accesibil.
9. Produsele E-Țig sunt simbolul statutului social al oamenilor moderni din epoca noastră, conștienți de responsabilitatea lor față de mediul înconjurător, de propria sănătate și de sănătatea altora.
10. Nu lasă un miros neplăcut în locuință, în mașină, pe haine, menținând o respirație proaspătă și răcoritoare, acesta fiind în mod probabil realul avantaj.
11. Patroanele sunt reîncărcabile cu E-Liquid, obținând astfel o economie de chiar 50-60% față de țigara obișnuită, luând în considerare prețurile prezente.
12. Economia poate ajunge și până la 80%, prețul țigărilor crescind în continuare (după cum se știe), până când vor ajunge la cele utilizate în Uniunea Europeană, care ating aprox. 5 euro. In schimb prețurile E-Țig vor rămâne stabile, eventual vor scădea.
13. Organele senzoriale vor funcționa din nou în mod normal, treptat începind să simțiți mirosurile, gusturile de mult uitate. Plămânii Dumneavoastră se vor curăța, și riscurile de a muri de cancer de plămâni vor scadea substantial.
14. Puteți fuma și gratuit dacă prietenii, cunoștințele, vecinii Dumneavoastră vor cumpăra aparatul E-Tig recomandat de Dumneavoastră, deoarece veți primi cadou un pachet de E-Patroane cu ocazia fiecărei cumpărări. Nu este oare minunat?
15. În afară de aceasta, puteți câștiga și bani dacă cumpărați pachetul Business, primind astfel, printre altele, sprijin si împuternicire pentru vânzarea produselor. Aflați mai multe informații accesând meniul Afacere.
VĂ MULȚUMIM PENTRU INTERES!

_________________
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Ilona
mamic number one:moderator
mamic number one:moderator
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 9856
Varsta : 38
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Acum copilul
Stare de spirit : bunicica
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: A opta minune a lumii!!!!!!   Sam Ian 31, 2009 10:04 pm

Uitat si un filmulet...fumatori de tigara electronica