| DEFINITIA FEMEII | |
|
+3diana75 Ilona mama4you - Simona 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
mama4you - Simona Admin
Numarul mesajelor : 11631 Varsta : 43 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : copiii Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: DEFINITIA FEMEII Dum Mar 09, 2008 2:28 pm | |
| Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"
Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."
Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."
"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."
"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."
Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."
"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.
"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul. "Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."
Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."
Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii. Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.
Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.
Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.
Totusi daca are vre-un defect, este acela ca uneori uita cat de mult valoreaza! | |
|
| |
Ilona mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 9856 Varsta : 43 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Acum copilul Stare de spirit : bunicica Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mier Mar 12, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
| |
diana75 Membru
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti-zona vest Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Mar 18, 2008 10:03 pm | |
| eu de ziua mamei mele i-am facut cadou o carticica pe care am si rasfoit-o inainte,o fraza mi-a ramas intiparita in minte-:e nevoie de o intreaga planeta de barbati sa formeze pe un camp cuvantul "mama".asta spune totul despre noi femeile. | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
Numarul mesajelor : 11631 Varsta : 43 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : copiii Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Joi Mar 27, 2008 10:28 am | |
| bravo.....................e super adevarat! | |
|
| |
alina diana mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 7935 Varsta : 45 Localizare : targoviste romania Joburi/Distractii : de toate Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Sam Apr 19, 2008 7:35 pm | |
| e super tareeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Dum Apr 20, 2008 12:05 am | |
| multumesc............. a-ti vazut pe piata cartea:"ce stiu barbatii despre femei?"........e subtirica........insa goala........adik nici o fila scrisa............deci concluzia? barbatii nu stiu nimic despre femei!!!!!!!!!! dar va intreb eu..........femeile ce stiu despre femei??????? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 7935 Varsta : 45 Localizare : targoviste romania Joburi/Distractii : de toate Data de inscriere : 03/04/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Dum Apr 20, 2008 12:24 am | |
| chiar e adevarat cu cartea,Simona???????????? si femeile despre femei...........cred ca,cam acelasi lucru sau stai ca femeile sunt mai barfitoare deci.........un foileton cred!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Apr 22, 2008 3:20 pm | |
| da e adev cu cartea...se gaseste la noi pe piata! femei despre femei...cred ca o multime de barfe! | |
|
| |
brienuka Mamic valoros
Numarul mesajelor : 408 Varsta : 40 Localizare : bucov.PH Stare de spirit : foarte buna Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Iul 15, 2008 11:26 pm | |
| C e face o femeie inainte de culcare????????? Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,” Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat.” O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi. Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata. Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa. Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft. Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara. Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun. Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei. Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile. Tata ii striga,” Credeam ca te duci in pat.” Sunt pe drum,” raspunde ea. Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa. Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile. In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi. Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei. In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular,” Ma duc la pat.” Si o si face … fara nici un alt gand. Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult? PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!) | |
|
| |
brienuka Mamic valoros
Numarul mesajelor : 408 Varsta : 40 Localizare : bucov.PH Stare de spirit : foarte buna Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Iul 15, 2008 11:29 pm | |
| cam asa ma duc si eu la culcare numai ca ultima cursa e la calculator | |
|
| |
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Iul 15, 2008 11:55 pm | |
| ce bine spui mada!!!!!!!! vai de noi!!!!!!!! | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mier Iul 16, 2008 6:12 pm | |
| | |
|
| |
AlinaStoichiciu Moderator si mamic avansat
Numarul mesajelor : 4375 Varsta : 44 Localizare : Ploiesti - zona nord Joburi/Distractii : de toate Stare de spirit : asa si asa. Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Vin Iul 18, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
| |
mama4you - Simona Admin
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mier Iul 23, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
ely-lenuta mamic number one:moderator
Numarul mesajelor : 11505 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : plimbarea si shoppingul Stare de spirit : excelenta Data de inscriere : 18/03/2008
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII Mar Aug 12, 2008 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DEFINITIA FEMEII | |
| |
|
| |
| DEFINITIA FEMEII | |
|